Navioncs Chip stuck on "Loading Charts"

All things Helix!!
Post Reply
VaprTral
Posts: 2
Joined: Sun Jul 10, 2016 9:47 am

Navioncs Chip stuck on "Loading Charts"

Post by VaprTral » Sun Jul 10, 2016 9:56 am

I really need some help! I recently purchased a new Helix 9 and Navionics chart. For the first week or so, everything worked perfectly. I updated my charts and suddenly, they won't load. Just displays "Loading Charts" on the Humminbird Unit. My Helix is running the latest software (V 1.210) and I've tried updating the Navionics card every day for a week now (just to see if it was a bad update). HELP!!! Thanks, Chris

Wayne P.
Posts: 1613
Joined: Sat Jun 05, 2010 5:24 pm

Re: Navioncs Chip stuck on "Loading Charts"

Post by Wayne P. » Sun Jul 10, 2016 7:37 pm

Did you use Internet Explorer 10 to do the updates?

Do another update using Chrome or Firefox.
Wayne Purdum
Charlottesville, Va.

VaprTral
Posts: 2
Joined: Sun Jul 10, 2016 9:47 am

Re: Navioncs Chip stuck on "Loading Charts"

Post by VaprTral » Mon Jul 11, 2016 9:24 am

I used Chrome to update the Humminbird and I used Navionics software to update the charts.

Wayne P.
Posts: 1613
Joined: Sat Jun 05, 2010 5:24 pm

Re: Navioncs Chip stuck on "Loading Charts"

Post by Wayne P. » Mon Jul 11, 2016 8:44 pm

VaprTral wrote:I used Chrome to update the Humminbird and I used Navionics software to update the charts.
Did you use Chrome as the connection with the Navionics Chart Installer software?????
Wayne Purdum
Charlottesville, Va.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Created by Matti from StylesFactory.pl and Warlords of Draenor
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
 

 

cron