Attn Greg, 959ci HD DI brand new out of the box issue!

1100, 900, 800 and 700 series Units without Side Imaging
Post Reply
barker322
Posts: 5
Joined: Tue Feb 17, 2009 7:12 pm

Attn Greg, 959ci HD DI brand new out of the box issue!

Post by barker322 » Sat Jan 11, 2014 10:14 am

Greg, just got a brand new 959 a few weeks ago, upraded from 700 series units. Installed on boat.

Problem: Hitting some buttons causes the unit to power off. ?? Changing views works sometimes and other times results in power down, same with some of the quick set buttons. Software version 6.820 Took it off the my boat and plugged it into a friends boat with an existing 958, same issues on his boat with my unit and his cords.

Any idea what the problem is? I think it has to be something in the unit since it did the same thing on two boats.

Thanks, RB.

Humminbird_Greg
Posts: 4482
Joined: Tue Apr 17, 2007 6:26 pm
Location: Eufaula, AL.
Contact:

Re: Attn Greg, 959ci HD DI brand new out of the box issue!

Post by Humminbird_Greg » Mon Jan 13, 2014 10:54 am

RB,
I don’t know what it is but you are correct in that it has to be in the unit since it did this on two boats/power cables. Call the Humminbird Select number and set up getting your unit in for service to get this straightened out.
Greg Walters at Humminbird
gwalters@johnsonoutdoors.com
I help because I can

barker322
Posts: 5
Joined: Tue Feb 17, 2009 7:12 pm

Re: Attn Greg, 959ci HD DI brand new out of the box issue!

Post by barker322 » Mon Jan 13, 2014 9:28 pm

Thanks Greg!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Created by Matti from StylesFactory.pl and Warlords of Draenor
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
 

 

cron